x

Borgmester skriver åbent brev til Madonna

Borgmester skriver åbent brev til Madonna

Borgmester Bryan K. Barnett fra Rochester Hills i Michigan har sendt Madonna et åbent brev, efter at hun kritiserede byen i et radiointerview med Howard Stern. Popstjernen, som selv er vokset op i Detroit-bydelen, sagde i interviewet, at byens borgere er simple og provinsielt tænkende. I samme åndedrag skyndte hun sig at sige, at hun ikke havde nogen intentioner om at vende tilbage til byen. 

Borgmester Barnett valgte at forsvare sin by ved at skrive et åbent brev til Madonna, citeret af NME.

"Jeg læste med stor interesse dine seneste kommentarer om at vokse op i Rochester Hills samt din beskrivelse af vores beboere som "simple, provinsielle tænkende mennesker". Som borgmester af Rochester Hills føler jeg mig tvunget til at reagere."

Barnett fortsætter: "Jeg ved ikke, hvilke erfaringer der har ført dig til denne udtalelse, men lad mig forsikre dig om, at vores samfund er alt andet end simple eller snæversynede. Faktisk er vi og har vi altid været hjemsted for nogle af de klogeste hoveder. Vores skoledistrikt er et af ​​de mest effektive i staten, og vi kan prale med to Blue Ribbon-skoler. Vores universiteter er blandt de hurtigst voksende i Midtvesten, og vi er rige på kulturel og etnisk mangfoldighed." 

Borgmesteren tilføjer: "På trods af din afsky for os har vi faktisk har optaget dig på vores Wall of Fame på Van Hoosen Museum. Dit portræt sidder sammen Bertha Van Hoosen, en af ​​de første kvinder til at tage sin eksamen fra University of Michigan i 1888 og en af ​​verdens førende kirurger i næsten 60 år. En kvindelig pioner inden for medicin på selv samme universitetet, som din datter nu går på. Dit billede hænger blot et par meter fra Helen Southgate Williams. En berømt børnebogsforfatter, som i sidste ende blev udnævnt til den internationale bestyrelse Books, et agentur under FN, og en af ​​de højest mulige erkendelser på området. Jeg antager, at dette er af en vis interesse for en børnebogsforfatter-kollega som dig selv."

Barnette afslutter brevet med: "Madonna, du har opnået en utrolig succes, og mens vi sætter pris på dit talent og præstation, forventer vi, at du sætter pris på vores ... Jeg inviterer dig hermed tilbage til Rochester Hills for at se, hvem vi er, og hvad vi tror på. Selvom vi bestemt ikke brug for din godkendelse, er jeg helt sikker på, vi ville fortjene den. "

Du kan læse hele brevet her. Madonna har endnu ikke reageret på borgmesterens brev. 

I samme interview med Howard Stern bekræftede Madonna, at hun engang datede den afdøde rapper Tupac Shakur.

Madonnas nyeste album "Rebel Heart" udkom tidligere og fik en lunken modtagelse af GAFFAs anmelder. Du kan læse anmeldelsen her.

Forleden udtalte Madonna i øvrigt til Rolling Stone, at hun mente, at BBC Radio 1 boykottede hende på grund af aldersdiskrimination. Læs mere om sagen her.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA