x

Hør den nye single fra Of Monsters and Men

Hør den nye single fra Of Monsters and Men

Den islandske folk-pop kvintet Of Monsters and Men er tilbage med ny single og et kommende album efter godt fire års stilhed siden det roste debutalbum "My Head is an Animal". Det kommende album "Beneath My Skin" bliver udgivet 9. juni på Republic Records, men allerede nu kan du lægge ører til singlen "Crystals".  

"Crystals" emmer langt væk af bandets signaturlyd af markante trommer og fine harmonier mellem Nanna Bryndis Hilmarsdóttir og Ragnar Þórhallsson. Med udgivelsen af førstesinglen følger også en sort/hvid video, hvor en fuldt beskægget mand med stor indlevelse mimer med på teksten.  

Indspilningerne til "Beneath My Skin" er dels foregået på bandets hjemmebane, Island, men også produceren Rich Costey (Mew, Death Cab for Cutie, Interpol) har skruet på knapperne i LA. I forlængelse af albumudgivelsen i juni tager Of Monsters and Men på en omfattende sommerturné, hvor turen går til såvel Nordamerika som Europas festivaller. Bandet har endnu ikke offentliggjort koncerter i Danmark, men har tidligere spillet roste koncerter på Roskilde Festival, Store Vega og VoxHall.  

Sidst bandet gæstede landet var det til en udsolgt koncert på VoxHall i Aarhus, hvor GAFFAs anmelder Morten Ebert Larsen kvitterede med fire stjerner.

For nu kan du nyde singlen "Crystals" og glæde dig til snart at høre mere til islændingene. 

"Beneath The Skin" Track List

1."Crystals"

2. "Human"

3. "Hunger"

4. "Wolves Without Teeth"

5. "Empire"

6. "Slow Life"

7. "Organs"

8. "Black Water"

9. "Thousand Eyes"

10. "I Of The Storm"

11. "We Sink"

12. "Backyard" *

13. "Winter Sound" *

14. "Black Water" (Chris Taylor of Grizzly Bear Remix) *

15. "I Of The Storm" (Alex Somers Remix) *   

* Deluxe Edition bonus tracks    


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA