x

Spot Festival afslører fire nye navne

Spot Festival afslører fire nye navne

Nu er Spot Festival 2015 klar med fire nye kunstnere til programmet. De dugfriske navne får du lige her: 

Emil Stabil

Du kender med garanti det store hit "Er Det En Fugl?". Hittets ejermand er rapperen Emil Stabil, som nu er klar til at indtage Spot Festival 2015. Hans skæve tekster og laid back hiphop flow skal nok fyre op under festialens publikum.   

 

 

 

Kwamie Liv

Kwamie Liv udgav sin debut-ep "Lost In The Girl" sidste år, og med de elektroniske lydflader og den søvnige vokal giver hendes lyd stærke associationer til blandt andre Lana Del Rey. Forvent electropop, triphop og r&b til koncerten fra den danske sangerinde.


Ukendt Kunstner

Den københavnske urban-duo Ukendt Kunstner kan ikke kalde sig ukendt mere. I 2014 storhittede de med sangene "Neonlys" og ikke mindst "Stein Bagger" i samarbejdet med Sivas. De to talentfulde unge mænd står klar til at dele ud af deres melankolske og rappende nat-univers på årets Spot Festival.


Marvelous Mosell 

Retrorapperen Marvelous Mosell rapper skæve historier hen over samples af klassikere fra 70'erne og 80'erne. Old School-inspirationen er ikke at fornægte, men han har sin egen lyd og vil give enhver festivalgæst et tiltrængt retro boost.

De fire nye navne kan opleves på dette års Spot Festival mellem den 30. april og 3. maj. Find billetter via GAFFA Live.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA