x

Stor musikevent i Knuthenborg Safaripark

Stor musikevent i Knuthenborg Safaripark

Der er lagt op til fest på savannen lørdag den 20. juni fra kl. 15.30 til 21.00, når Dansk Folkehjælp præsenterer Lolland Falsters nye store familieevent, Safari Live. Placeret blandt Knuthenborg Safariparks vilde dyr vil nogle af Danmarks mest populære kunstnere, nemlig Christopher, Outlandish og Rasmus Nøhr, give koncert. Dagen vil blive krydret med masser af oplevelser og underholdning for både store og små.

Dansk Folkehjælp har længe gået med ideen om at skabe områdets største musikbegivenhed, hvor overskuddet går til organisationens arbejde med udsatte børn. "Vi har længe ønsket at skabe en stor kulturel familieevent, og med Safari Live bliver den vision endelig til virkelighed. Det var helt naturligt for os at placere eventen her på Lolland Falster, hvor Dansk Folkehjælp har sit hovedkontor. Vi er meget stolte over i samarbejde med Knuthenborg Safaripark at kunne præsentere så stærkt et musikprogram i så unikke omgivelser, og vi ønsker med initiativet at skabe en tilbagevendende event som samler hele egnen, " siger Klaus Nørlem, generalsekretær i Dansk Folkehjælp.

Christoffer Knuth, ejer af Knuthenborg Safaripark, glæder sig også over at Lolland Falster nu får sit helt eget familiearrangement: "Vi er meget glade for samarbejdet med Dansk Folkehjælp om at skabe et stort kulturarrangement på Lolland Falster. Det betyder meget for os at kunne lægge omgivelser til denne koncert, som forhåbentlig kan tiltrække både folk fra lokalområdet såvel som resten af Sjælland. Og selv ser jeg da også frem mod at opleve musikken spille og familier feste midt imellem parkens vilde dyr  – det bliver en helt speciel oplevelse, tror jeg."

Overskuddet går til Dansk Folekehjælps arbejde for udsatte børn, som blandt andet vil hjælpe børnene med at få gode oplevelser med det sociale fællelsskab i fokus.

Ud over at støtte det gode formål kan familier med fordel samme dag besøge Tigerskoven og Savannen samt de spændende natur- og vandlegepladser i Knuthenborg Safaripark. Parken holder normalt åbent frem til koncerten, og man kan købe en samlet billet til både Safariparken og koncerten via billetlugen.dk.

Billetter kan købes her

Læs mere på www.safarilive.dk som løbende opdateres med nyt om koncerten.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA