x

De Dødelige udgiver ep bid for bid

De Dødelige udgiver ep bid for bid

De drømmende r&b elektrodrenge De Dødelige udgiver deres nye ep "Oplev" efter pakkekalenderkonceptet én godbid om dagen. Første nummer, "Når Hun Kommer Hjem", udgives dags dato, mens resten af ep'en bliver tilgængelig én sang ad gangen frem til på mandag den 23. marts, hvor singlen "Vi Drømmer" runder showet af. "Oplev" er anden del af trilogien "Opdag" "Oplev" "Opgiv".

De Dødelige består af duoen Andreas Ringblom Knudsen og Ulrik Schultz, der har æren af at være blevet spået en lys fremtid i Gaffas "De bliver store i 2015" guide. Selv er de begejstrede for udkommet af deres nye ep: "Vi er vildt glade for, hvor fuldendt den er blevet, den har både det gamle, og så kan den noget helt nyt. Vi håber, at dét, folk kunne lide ved den gamle kan åbne op til en forståelse for det nye, den har. "Oplev" er lidt lysere end den tidligere ep, den er lidt mere positiv. Et gennemgående budskab i sangene er, at man skal rejse sig med opgaven og ikke lade sig slå ud."

De Dødelige er lige nu koncertaktuelle som en del af GAFFAs koncertaften "De bliver store i 2015" på Train i Aarhus den 9. april, hvor også Kill J, Gregersen og Alex Vargas kigger forbi.

Hør det nye nummer "Når hun kommer hjem" lige her.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA