x

Sinéad O'Connor vil ikke længere synge Nothing Compares 2 U

Sinéad O'Connor vil ikke længere synge Nothing Compares 2 U

Sinead O'Connor har meddelt, at hun ikke længere vil synge sit største hit "Nothing Compares 2 U," da hun ikke længere kan identificere sig emotionelt med nummeret. Sangen, som er skrevet af Prince og oprindeligt indspillet af gruppen The Family i 1985, var et verdensomspændende hit i 1990 og frem, men efter end 25 år føler Sinead O'Connor, at det er tid til afsked. 

Den irske sangerinde skriver i en kort Facebook-opdatering: "OK, tiden er inde for mig til at ophøre med at synge "Nothing Compares 2 U". Jeg er uddannet som sanger i Bel Canto-stilen, hvilket betyder, at man aldrig vil synge en sang, som man ikke følelsesmæssigt kan identificere sig med . Jeg ønsker ikke, at publikum skal blive skuffet, når de kommer til en af mine koncerter, og det går op for dem, at de ikke kommer til at høre sangen. Derfor fortæller jeg det her. Hvis jeg skulle synge det bare for at behage folk, ville jeg ikke gøre mit job ordentligt, fordi mit job er at være følelsesmæssigt tilgængelig. Jeg ville lyve. I ville få en løgn. Mit job er at give jer ærlighed. Jeg er uddannet i ærlighed. Af samme grund er jeg stoppet med at synge andre sange gennem årene." 

Det er mildt sagt ikke første gang, at Sinéad O'Connor gør sig bemærket. I 1992 var hun gæst i det amerikanske tv-program Saturday Night Live, hvor hun, under sin optræden, rev et billede af den daværende pave John Paul II i stykker, som en protest mod den katolske kirkes mange pædofilisager. 

Tidligt i sin karriere kronragede sangerinden sig, da hun ikke ville udtrykke sin musik igennem sin seksualitet. Forrige år advarede hun offentligt Miley Cyrus mod at bruge sin seksualitet så åbenlyst som i hendes musikvideo "Wrecking Ball". 

Når du ikke kan høre O'Connor synge sangen live mere, må du her nøjes med den som musikvideo:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA