x

Metallica udgiver koncert gratis

Metallica udgiver koncert gratis

Traditionen tro kan man på Metallicas hjemmeside livemetallica.com downloade deres live-koncerter, og deres nyeste tilføjelse er gratis.

Den 9. februar spillede Metallica til en surpriseparty for direktøren for salesforce.com, hvor de blandt andet spillede nogle af deres mange hits, såsom "Enter Sandman", "Master of Puppets" og "Seek and Destroy".

Derudover vil bandet den 18. april udgive "No Life 'Til Leather", deres demo fra 1982, på kassettebånd i et begrænset antal. Derudover vil der blive udgivet en udvidet version på cd til sommer. Alt sammen er i forbindelse med et større genudgivelsesprojekt:  

"Det er på tide, at vi følger med de andre bands og genudgiver vores tidligere udgivelser i en højere kvalitet," udtaler bandet og tilføjer: "I stedet for at starte med 'Kill 'Em All' fra 1983, har vi valgt at gå yderligere to år tilbage, da bandet blev dannet i 1981".

Tidligere i marts måned afslørede Lars Ulrich, at Metallica var i gang med et nyt album, der blandt andet vil indeholde 20 nye sange. Der er dog endnu ikke nogen præcis dato, for hvornår fansene kan forvente, at det nye album rammer gaden.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA