x

Wonderfestiwall tilføjer fire nye navne til programmet

Wonderfestiwall tilføjer fire nye navne til programmet

Den bornholmske festival Wonderfestiwall, som finder sted fra d. 20.-23. august 2015, har netop offentliggjort, at Vinnie Who, Reptile Youth, Cancer og Specktors x Nonsens vil være at opleve på festivalen.

Vinnie Who er kendt for sit musikalske univers, som hidtil har været præget af disco-genren, men med den nye single "Seven" er det nye, mere afdæmpede musikalske inspirationer, der har gjort sig gældende. Det nye album "Harmony" udkommer sidst i marts i Tiger-butikkerne, hvor det kan købes for en slik.

I løbet af 2014 har Reptile Youth været på et internationalt erobringstogt. Med det andet album "Rivers That Run For A Sea That Is Gone" satte de en tyk streg under deres "staying power" og vedholdende evne til at lave vedkommende sange. 

Forsanger fra When Saints Go Machine, Nikolaj Manuel Vonsild, og guitarist og sanger i Chorus Grant, Kristian Finne Kristensen, har sammen dannet Cancer. De har tidligere gæstet Wonderfestiwall hver for sig. Cancer er voldsomme og smukke fremtidsballader fra rummet ved siden af, hvorfra man kan høre Nikolajs og Kristians vokaler sammen danne Cancers organiske univers. 

Både Specktors og Nonsens har gæstet Wonderfestiwall flere gange før, men nu gæster de Wonderfestiwall sammen. Samarbejdet mellem Specktors og Nonsens kom i stand efter en planlagt studiesession mellem de to hold. Sammen med Nonsens har Specktors fundet tilbage til den rave-lyd med rap hen over, de startede med i 2008. 

Wonderfestiwall afholdes den 20. til 23 august 2015 på toppen af Bornholm. Billetter kan købes på GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA