x

Heavy-metaltrommeslager pludseligt død

Heavy-metaltrommeslager pludseligt død

Twisted Sister har mistet deres trommeslager, A.J. Pero. Den 55-årige Pero skulle være blevet fundet bevidstløs i en tourbus i Pughkeepsie, New York, og umiddelbart være afgået ved døden af et hjertestop. Det skriver amerikanske Rolling Stone Magazine.

"I dag har jeg mistet en bror," siger frontmand Dee Snider til Rolling Stone. "Anthony Jude Pero er afgået ved døden. A.J. var den sidste brik i et band, som blev en international sensation og et af de største live rockbands til nogensinde at stå på en scene. Hans forhammer-angreb på trommerne hjalp med at drive Twisted Sister og mig til storhed og inspirerede mig til at rocke ud til hver eneste show. Det knuser mit hjerte at vide, at jeg aldrig vil føle kraften af hans beat bag mig eller vende mig og se hans ansigt smilende over, at han fik lov at gøre præcis, hvad han elskede. Jeg vil altid huske det smil. Hvil i fred, min ven."

Pero var på turné med sideprojektet, Adrenaline Mob, da han afgik ved døden. Til trods for at redningsfolk hastede ham til hospitalet efter, at han var fundet livløs, stod hans liv ikke til redde. Guitarist Jay Jay French fortæller til TMZ:

"A.J. var en kraft af en sådan kaliber, at jeg tvivler på, at jeg nogensinde får chance for at spille foran lignende igen. Hans trommespil var legendarisk, men hans hjerte som menneske var endnu større. I vores hjerter vil han altid være motoren, der skubbede toget fremad. jeg elskede ham, og i dag er mit hjerte blevet revet ud. Hvil i fred."

Pero blev født på Staten Island og var oprindeligt medlem af new yorker-gruppen Cities, før han blev en del af Twisted Sister i 1982. Med Dee Snider i front var han med på bandets fire første album - "Under The Blade" (1982), "You Can't Stop Rock" (1983), "Stay Hungry" (1984) og "Come Out And Play (1985) - før han forlod Twisted Sister og vendte tilbage til Cities i 1986.

Han sad således bag trommerne på nogle af Twisted Sisters mest populære hits, "We're Not Gonna Take It" og "I Wanna Rock". Bandet gik i opløsning i 1988, men Pero vendte tilbage til sine tidligere bandkammerater for korte gendannelser i 1997 og i starten af 00'erne, før bandet atter samlede tråden op på fuld tid i 2003 og indspillede to nye album, "Still Hungry" (2004) og "A Twisted Christmas" (2006). Pero var stadig en del af bandet, da han døde.

Twisted Sister spillede sidste år på Copenhell, og her var bandet i fuld vigør. GAFFAs musikanmelder Jens Kring kvitterede med fire stjerner og skrev blandt andet: ""You Can't Stop Rock'n'Roll" og "Captain Howdy" var i den grad med til at sætte gang i folkefesten, men da Snider og hans fire bandmedlemmer sparkede gang i den evggyldige heavy-evergreen "We're Not Gonna Take It", blev der i den grad sat en fuldfed streg under, hvad folk var kommet for at høre."

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA