x

Tom Delonge: Jeg udgiver fire album i år

Tom Delonge: Jeg udgiver fire album i år

Det kan godt være, at Tom Delonge ikke længere kan kalde sig en del af Blink-182, men man kan ikke beskylde ham for at ligge på den lade side. Han har nemlig offentliggjort på Twitter, at han vil udgive hele fire album. I år. Det skriver NME.

"Jeg udgiver fire album på ét år - i år," skriver Delonge på sin Twitterprofil. Detaljer om udgivelserne er endnu ikke offentliggjorte.


Delonge udgiver albummet, "To The Stars", den 21. april. Det består af både nyt og gammelt solomateriale. 

Tom Delonges afsked med Blink-182 forløb ellers noget dramatisk, da Delonge angiveligt havde kvittet bandet gennem sin manager, mens Delonge benægtede den udlægning af historien. De resterende medlemmer af Blink-182 Mark Hoppus og Travis Barker har taget Matt Skiba fra Alkaline Trio ind i stedet, og trioen har allerede optrådt live. 

Trommeslager Travis Barker har kommenteret Tom Delonges exit og hævdet, at han "ikke kan li' punkmusik" og det blot "var en fase for ham". Delonge har imens på Twitter skrevet, at han aldrig vil "ikke kunne bryde sig om" den tidligere bandkammerat Mark Hoppus, fordi han "i for mange år var min tætteste ven." Han tilføjede, at han ønsker for Hoppus "at han bare er glad." Barker bliver dog ikke nævnt.

Den originale besætning af Blink-182 sidste fælles salve var albummet "Neighbourhoods" fra 2011. GAFFAs musikanmelder Keld Rud kvitterede med kun to stjerner og skrev blandt andet: "Det er dog stadig umiskendeligt blink-182 på godt og ondt. Det betyder, at den banalitet, der har været den røde tråd gennem hele bandets karriere, også findes i rå mængder i såvel tekst som musik."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA