x

Vandt du Arcade Fire?

Vandt du Arcade Fire?

Canadiske Arcade Fire er bandet, alle, der følger bare lidt med i musiklivet, taler om i øjeblikket. Gruppen, kendt og elsket for ekstremt følelsesladen og dramatisk og samtidig dansabel rock med formfuldendte strygere, har just udsendt sit andet album ”Neon Bible”, opfølgeren til den ekstremt roste 2004-debut ”Funeral”. 25. marts spiller de i KB Hallen i København, en koncert, som i øvrigt er blevet flyttet fra det langt mindre Store Vega grundet stor efterspørgsel efter billetterne.

”Neon Bible” har – om muligt – fået lige så fantastiske anmeldelser som ”Funeral”, blandt andet topkarakteren 5 ud af 5 stjerner i Englands største musikblad Q, og også hos GAFFAs anmelder Lars Löbner Jeppesen scorede albummet fuldt hus, altså 6 ud af 6 stjerner.

Jeppesen skriver blandt andet følgende om ”Neon Bible”, hvor Arcade Fire i øvrigt har kørt det store kirkeorgel i stilling på flere sange:

”Faneførerne i det canadiske indie-korstog Arcade Fire har ikke fået et mere lyst syn på tilværelsen siden deres geniale debut ”Funeral” fra 2004. De morbide mormoner har tværtimod låst sig inde i en selv-erhvervet kirke og har fremtryllet et trøstesløst og skæbnesvangert dunkelt album, som bare er så forbistret svært at sidde stille til.” Og han slutter: ” Overgiv jer, vi er alle fortabt, men soundtracket er fedt.” Lyder lovende, ikke?!

Hvis du ikke allerede har investeret i dette prægtige album, eller bare vil have et eksemplar mere, som du kan forære en god ven, eller bruge selv, når din første udgave er slidt op, så har du nu muligheden for at vinde det her. Hvis du er særlig heldig, kan du oven i købet vinde det i en særlig deluxe-udgave, hvor coveret er et hologram. Og der var trøstpræmier i form af T-shirts.

Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare på nedenstående spørgsmål, som måske er en smule svært, men igen: Det er altså virkelig en præmie i den kvalitativt tunge ende, vi har at gøre med her.

De heldige vindere, som modtager præmierne i allernærmeste fremtid, er som følger. Tillykke!

Cd i specialversion:
Anne Nørgaard Christensen
6040 Egtved

Eva Brandt
6000 Kolding

Stine Ølgod
2830 Virum

Signe Vinther
9000 Aalborg

Henning Valløe
5700 Svendborg

Cd i normal version:
Johnny Karlsson
2620 Albertslund

Tobias Welander
3450 allerød

Christina Breinholt
7620 Lemvig

Rasmus Elm
2720 Vanløse

Yaffah Wiegandt
1671 København V

Vinder T-shirt:
Lisa Bak Nielsen
9362 Gandrup

Rasmus Søndergaard
2450 København SV

Kim Nielsen
4070 Kirke Hyllinge

Niklas Hjelm Hanssen
9210 Aalborg SØ

Kasper Byrfelt
2200 København N

Rune Rosendahl
2720 Vanløse

Ruth Storm Madsen
1721 København V

Johanna Johannesdottir
2200 Kbh

Lisbeth Vandel
8000 Århus C

Mette Norrie
2300 Kbh S

Arcade Fires hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA