x

Mew giver to koncerter i efteråret

Mew giver to koncerter i efteråret

Danske Mew hitter i øjeblikket med singlerne "Satellittes" og "Waterslides" fra det kommende album "+/-". Den 27. april er albummet på gaden, og det er i den grad længe ventet, da det er hele seks år siden, at Mews sidste udgivelse "No More Stories..." så dagens lys. 

Før den kommende albumudgivelse er Mew dog allerede nu startet på et travlt koncertår, da Jonas Bjerre og co. i sidste uge gav hele fem festivalkoncerter i USA. Efterfølgende går turen videre til Taiwan, Malaysia og Indonesien, hvorefter bandet sætter kursen mod Europa med koncerter i blandt andet England, Frankrig, Belgien og selvfølgelig også på årets Roskilde Festival.

To officielle Mew-koncerter på dansk grund er dog også sat ind det travle program på verdensturnéen. De er tilsyneladende de eneste af deres slags, og forsalget til de to koncerter i henholdsvis København og Aarhus starter allerede på fredag klokken 10. 

Koncerten i København løber af stablen den 4. november i Falconer Salen, mens koncerten i Aarhus finder sted dagen efter i Scandinavian Congress Center. 

Billetter kan købes via billetlugen.dk

Medlemmer af Mews fanklub kan dog købe billetter allerede på onsdag via Mews egen hjemmeside, www.mewsite.com


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA