x

Elvis Costello skriver selvbiografi

Elvis Costello skriver selvbiografi

Det er ingen hemmelighed, at Elvis Costello kan noget med ord, der får dem til at blive magiske. Nu har han anvendt talentet på sit eget liv og skrevet en selvbiografi.

"Unfaithful Music and Disappearing Ink" udkommer den 13. oktober som bog og lydbog. Fans kan allerede nu bestille bogen inde på Penguins hjemmeside.

I bogen ser Elvis Costello tilbage på sin karriere. Over 352 sider kommer han igennem over fem årtier, og han deler åbenhjertigt ud med minder om hans familie, musikollegaerne og tager læseren med på den musikalske rejse gennem tilblivelsen af nogle af hans mest berømte sange.

Selvom denne selvbiografi er hans første officielle udgivelse, så har han tidligere skrevet en 60.000 ord lang refleksion over sin musik og karriere. Det skete i forbindelse med genudgivelsen af hans albums fra 1977-96. Her skrev han personlige essays i bookletten til de genudgivne album -  17 i alt. Disse genudgivelser er dog nu ude af print og ellers aldrig officielt udgivet. Hvorvidt "Unfaithful Music and Disappearing Ink" bygger på de tidligere essays, eller om det er en helt ny udgivelse, vides endnu ikke. 

Elvis Costello fyldte sidste år 60 år. Du kan læse stort fødselsdagsportræt her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA