x

Ozzy Osbourne inviterer Bill Ward til et sidste Sabbath-show

Ozzy Osbourne inviterer Bill Ward til et sidste Sabbath-show

I november sidste år bekræftede frontmand Ozzy Osbourne, at Black Sabbath var inde i deres sidste år som band. Nu fortæller Spin, at den oprindelige trommeslager Bill Ward, som droppede ud af deres sidste genforening efter økonomisk strid, er blevet inviteret til at deltage i den koncert, som bliver bandets allersidste nogensinde.

Ifølge magasinet vil Black Sabbath blive historie efter koncerten på Ozzfest i Japan den 22. november.

For tre år siden, lige efter at bandet havde annonceret deres sidste genforening, lagde de store turnéplaner, som inkluderede koncerter i blandt andet Norge og på Jelling Musikfestival. På grund af guitarist Tony Iommis kræftdiagnose blev koncerterne ikke gennemført, og Ozzy Osbourne endte dermed med at dække turnédatoerne ind som Ozzy & Friends – en udvidet bandbesætning som inkluderede Guns N' Roses-guitaristen Slash ud over Zakk Wylde og Sabbath-bassist Geezer Butler.

Det var først året efter, at Danmark fik besøg af heavyrocklegenderne fra Birmingham. Det skete da de i 2013 indtog Forum i København. GAFFAs anmelder Espen Strunk gav koncerten fire stjerner med overskriften "Værdig svanesang fra et banebrydende band".

Det er endnu ikke bekræftet, om Bill Ward tager imod tilbudet fra Osbourne, og det er heller ikke bekræftet, at Black Sabbath spiller nogen koncerter før Ozzfest, der foregår ud for Tokyo.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA