x

Zappa Plays Zappa gæster Aarhus

Zappa Plays Zappa gæster Aarhus

I oktober lægger hyldestorkestret Zappa Plays Zappa vejen forbi Danmark, og musikken bliver fordelt på alle tre landsdele. Orkestret spiller både i København, Aarhus og Odense. Det er Frank Zappas søn, Dweezils Zappa, der står i spidsen for projektet, der gæster den danske land som led i deres verdensturné. Sønnike med orkester fejrer sin fars 40 års-jubilæum for albummet "One Size Fits All", og vil i den forbindelse fremføre hele albummet, men også forskellige numre fra Zappas bagkatalog. 

Frank Zappa stadfæstede sig som én af rockhistoriens mest produktive og skæve personligheder. Han har i løbet af sin karriere udgivet mere end 60 studiealbums - en overvægt af disse blev udgivet sammen med hans backinggruppe, The Mothers Of Invention. Zappa døde som 52-årig tilbage i 1993, og siden 2006 har sønnike, Dweezil slidt landevejene tynde på turnéer rundt om i verden, hvor han opfører sin fars livsværker. 

Zappa Plays Zappa tourplan i Danmark ser således ud, og billetsalget begynder på fredag den 27. marts til alle koncerter:

26. oktober Amager Bio, København
28. oktober Train, Aarhus 
29. oktober Posten, Odense

Indtil da kan du varme op med orkstret og deres fortolkning af nummeret "Inca Roads" fra albummet "One Size Fits All":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA