x

TV-2 fra A-Å: Ø – Christiansø

TV-2 fra A-Å: Ø – Christiansø

Pop-veteranerne er ude med ikke mindre end deres 18. album, der har fået titlen Det Gode Liv (læs GAFFAs anmeldelse her). Dog ikke forstået som livet, når det kører på skinner og alt er, som det skal være – "det gode liv er ikke kun Netflix og HBO, selvom det også er en del af det", som Steffen Brandt udtrykker det – det er det hele og fulde liv med alle dets bagsider og konflikter. Det gode liv er det liv, der er. Det liv, man lever – med alt hvad det nu indebærer. I anledning af albummet har vi sat Steffen Brandt stævne over en kop kaffe for at gennemgå Tv-2 fra A til Å – intet mindre. Vi bringer gennemgangen med ét bogstav om dagen fra albummets udgivelsesdag 27. februar og en lille måned frem.   

– Christiansø

– I bandet har vi indført nogle traditioner og måder at være sammen på ud over det arbejdsfællesskab, vi også er. Vi har rejst overalt i hele verden og givet koncerter alle mulige steder. Vi har set og mærket verden på godt og ondt og brugt det til at orientere os i forhold til de ting, vi skriver om. Et af pejlemærkerne har – ud over Grønland – altid været Bornholm og Christiansø, hvor vi hvert år er ovre i en lille uges tid og spiller og holder vores årlige sommerfrokost, hvor venner og bekendte slutter til og bliver en del af slænget, laver mad og hygger.

– Og så spiller vi en koncert på verdens mindste spillested – Månen på Christiansø, hvor der er plads til lige præcis de 102 personer, der bor på øen. Det er et lyspunkt, vi kan se frem til hele året. I en tid, hvor verden er pænt sammenbidt og bundet op af effektivitet, fokus og omstillingsparathed er det fedt og befriende bare at være der af lyst – fordi vi kan og sætter stor pris på DET. Det er en fed måde at blive mindet om, hvad vi har gang i.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA