x

Van Halen gæster amerikansk tv for første gang nogensinde

Van Halen gæster amerikansk tv for første gang nogensinde

Man skulle ikke tro det, men Van Halen med David Lee Roth i spidsen har aldrig spillet live på amerikansk tv. Derfor er det også lidt af en bedrift, at det amerikanske tv-program Jimmy Kimmel Live nu kan offentliggøre, at de har booket det legendariske rockband til hele to optrædener i showet.

Når bandet besøger Kimmel den 30. og 31. marts, vil de spille nogle af deres støreste hits. Udsendelsen falder sammen med udgivelsen af et nyt live-album, deres første nogensinde med Roth, og det har fået titlen "Tokyo Dome Live In Concert". Gruppen indspillede de 23 sange i Japan i 2013. Albummet er på gaden den 31. marts.

Bandet har allerede lagt versioner af "Runnin' With The Devil" og "Panama" op på YouTube. Hør førstnævnte her forneden.

Samme dag udgiver bandet også remasterede genudgivelser af "Van Halen" og "1984". I løbet af foråret vil bandet også udgive mere remastered materiale fra Roth-æraen. Hver udgivelse er blevet re-cut fra de originale kvartal-tommer bånd til cd og 180-gram vinyl.

David Roth forlod Van Halen i 1985 for at koncentere sig om sit soloprojekt, men han blev genforenet med bandet i 2007.
Både Roth og Eddie Van Halen har været meget aktive i de seneste måneder. Sangeren deltog i en Foo Fighters-koncert i Los Angeles i januar, mens guitaristen besøgte Washington for at tale om sit liv på Smithsonian. Eddie Van Halen også udgivet en video, hvor man kan se nærbilleder af nogle af hans mest berømte riffs.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA