x

Roskilde Festival melder om rekordstort overskud

Roskilde Festival melder om rekordstort overskud

Roskilde Festival havde rullet de tunge skyts i stilling med navne som Rolling Stones, Stevie Wonder og Jack White til sidste års festival. Det har vist sig at være et vinderhold, da festivalen nu kan bryste sig af et rekordstort overskud på omkring 31 millioner, hvoraf 26,7 millioner kroner går til kulturelle og velgørende formål. 

"Vi kan nærmest ikke ønske os en bedre festival end den, vi oplevede i 2014. Det stærke musikprogram og det historisk flotte billetsalg med over 100.000 solgte billetter viser, at Roskilde Festival virkelig tilbyder et helt unikt fællesskab," udtaler formand for Foreningen Roskilde Festivals bestyrelse, Steen Jørgensen til Børsen. "Og med 44 festivaler i bagagen er vi stolte af fortsat at kunne udfordre og præge tidsånden samtidig med, at vi nu kan udlodde et rekordstort overskud til velgørende og kulturelle formål."

Tidligere på måneden lød det, at alle lørdagsbilletter var revet væk efter annonceringen af Paul McCartney. Udover Sir McCartney er også Muse og Pharrell Williams på programmet. Festivalen løber af stablen den 27.-4. juli. 

Mon ikke Roskilde Festival fejrer deres svimlende overskud med denne perle fra Rolling Stones-kataloget?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA