x

München: værtsby for MTV Europe Music Awards

München: værtsby for MTV Europe Music Awards

Sidste år var Københavns centrum nærmest i undtagelsestilstand, da MTV Europe Music Awards besøgte hovedstaden.

I år er det så Münchens tur, der således bliver den tredje tyske by, som stiller arealer til rådighed for MTV-showet. Tidligere har Berlin og Frankfurt været fysiske rammer om begivenheden. Münchens borgmester, Christian Ude, udbryder entusiastisk om værtsskabet:

"München vil blive en meget entusiastisk vært for MTV Europe Music Awards 2007. Denne begivenhed vil give byen en storstilet mulighed for at dele sin glødende ungdommelighed og handlekraft med resten af verden."

Ligesom sidste år samarbejder Sony Ericsson og MTV om at mediere showet på flere forskellige medieplatforme, der i år udvides med et nyt interaktivt koncept, som, ifølge et nyhedsbrev fra MTV, giver publikum en ny "multi-platform oplevelse". Endvidere står der skrevet, at det "skal reflektere den klare parallel mellem musik og teknologi, der er i den europæiske ungdoms livsstil".

Tidligere værtsbyer for eventen har, foruden København, været: Lissabon (2005), Rom (2004), Edinburgh (2003), Barcelona (2002), Frankfurt (2001), Stockholm (2000), Dublin (1999), Milano (1998), Rotterdam (1997), London (1996), Paris (1995) og Berlin (1994).


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA