x

Citybois scorer pladekontrakt

Citybois scorer pladekontrakt

Det kan godt være, at Citybois' store fanskare sov, da de to drenge, Anton og Thor, havde mest brug for deres sms-stemmer til at gå videre fra semifinalen i årets X Factor. Nu kan alle tørre øjnene igen, for de nyudråbte arvtagere til Nik & Jays poptrone har nemlig underskrevet en pladekontrakt med Sony Music.

Sony Music fortæller i dag, at man har været i behagelig dialog med Anthon, Thor samt begges forældre hen over weekenden, og at man er blevet enige om at indgå et samarbejde med henblik på at få udgivet drengenes egen musik.  

Duoens store popularitet har da også spillet ind i beslutningen om at tilbyde dem en pladekontrakt. Hannah Liljegren, Product Manager hos Sony Music, siger om Citybois: "De her drenge har uden tvivl noget helt unikt, og den fan-mania, vi ser lige nu er i virkeligheden meget udansk og usædvanlig – og slet ikke noget, vi har oplevet i X-Factor før. De har en kæmpe tro på dem selv, og vi har en kæmpe tro på dem. Derfor glæder vi os til at arbejde videre med dem. Vores fokus er nu på at få skabt musik, som drengene selv elsker."

Fan-manien manifesterede sig i går, da 30 piger demonstrerede ved DR Byen på opfordring af en eventprofil. Mange fans mener, at der er snyd på spil i forbindelse med X Factor, og det har vakt harme blandt særligt de unge piger. Det skriver Metroxpress.

Citybois selv er selvfølgelig overvældede over at få muligheden for at udgive deres egen musik, og vi skal ikke vente længe, før vi får nyt at høre fra de populære drenge. De er nemlig klar med en single allerede på fredag. Det fortæller de fra deres Facebook-side: "Vi vil gerne fortælle jer en dejlig nyhed! Vi har gang i nogle projekter med Sony, og vi har lavet en single som udkommer på fredag, og det bliver skide godt."

Du kan se Anton og Thor fortælle om samarbejdet her:


 

NY SINGLE PÅ FREDAG ! VI GLÆDER OS

Posted by Citybois on 25. marts 2015

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA