x

Dave Grohl opfylder døende fans store ønske

Dave Grohl opfylder døende fans store ønske

Vi ved alle, at Dave Grohl er den flinkeste mand i rockbranchen – men denne gang har Foo Fighters-frontmanden alligevel overgået sig selv. Han hjælper nemlig en døende fan med at få et stort ønske opfyldt.

Ken Powell, også kendt som "Ken The Foo Fighter", har kæmpet mod uhelbredelig kræft i mange år og får nu snart opfyldt et af sine største ønsker, inden tiden rinder ud: At møde Foo Fighters.

Den 56-årige var lige ved at få opfyldt ønsket om at møde Dave Grohl, da Foo Fighters var på turné i Australien i år. Desværre blev Grohl nødt til at aflyse alle meet-and-greets, fordi han havde fået en slem omgang maveforgiftning. For Ken, som tog afsted til alle Foo Fighters australiske shows, betød det, at hans ønske ikke kunne gå i opfyldelse.

Skæbnen ville dog, at en af Kens gode venner arbejder for det flyselskab, som Foo Fighters skulle flyve videre med fra Australien - og som rent tilfældigt skulle opvarte  bandet i forbindelse med flyvningen. Den gode ven fortalte naturligvis bandet om Kens historie.

Da Dave Grohl hørte nyheden, sendte han Ken et foto af sig selv med ordene "Hej Ken", sammen med VIP-billetter til en Foo Fighters-koncert i Los Angeles.

I september i år kan Ken altså sætte sig på et fly mod USA, hvor han i forbindelse med koncerten langt om længe får lov til at møde bandet.

Det er langt fra første gang, at den gode Grohl gør noget særligt for en fan. Tidligere i marts kunne GAFFA også fortælle, hvordan han stoppede en koncert i Sydney, så en blind fan kunne få en af trommeslager Taylor Hawkins trommestikker. 

Se Dave Grohls billede til Ken her: 

Image and video hosting by TinyPic


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA