x

Se de vilde reaktioner: Directioners sørger over Zayn Maliks exit

Se de vilde reaktioner: Directioners sørger over Zayn Maliks exit

Det er ikke sjovt at være Directioner disse dage. I går kunne GAFFA og resten af verdens medier bringe nyheden om, at de fem drenge nu er reduceret til fire. Det skabte et ramaskrig på gruppens egen Facebook-profil, hvor godt 180.000 tweens kommenterede på den ulykkelige nyhed.

Zayn Malik har efter eget udsagn valgt at trække sig fra gruppen for at få tid til at være en normal 22-årig. Dette sker forud for drengenes koncert i Horsens den 16. juni, hvor de danske Directioners altså må nøjes med Louis Tomlinson, Liam Payne, Niall Horan og Harry Styles.

Også på den officielle danske Facebook-fanside "One Direction Denmark" fik følelserne og de grædende smileys frit løb ovenpå den sørgelig nyhed:

"TO MINUTTERS STILHED TIL ZAYN VED KONCERTEN!! JEG FORLANGER", "Det ødelagde min dag", "Det er skide ærgerligt, men hvis det er det bedste for ham støtter vi ham.", "okay lægger mig til at dø nu", "eeeej det bliver aldrig det samme uden zayn han er jo lige så meget en del af os fans", "Harry Styles er der stadig.. Easy girls", "WTF? ER VERDEN GÅET I STYKKER ELLER HVAD?", "jeg dør omg tuder", "Så er der jo ikke noget one direction?", "mit hjerte er knust..", "NEEEJJJ, ingen One Direction uden ham, vil savne dem og stadig være fan af One Direction. Love them then love Them now", "Nogen gange så hader jeg mit liv", "værste dag ever!!", "Han kan da ikke bare forlade os midt i en Tour", "JEG FUCKING TUDER", "One direction vil ALDRIG blive det samme uden Zayn", "OMG OMG OMG VORES LIV BLIVER ALDRIG DET SAMME IGEN OMG GRÆDER", "mit hjerte er i 1 million stykker", "Nej, min mand er knust, min koncert-tur er ødelagt", "Græder seriøst lige nu.. My boy love him so much.. Hvorfor?", "Jeg er helt knust! Jeg respektere hans valg, men det er seriøst ikke til at fatte! Nok fortsætter 1D, men det bliver aldrig helt 1D.. Zayn, vi elsker dig stadig, og vil vi altid gøre! Ønsker dig alt godt. Love you, forever!", "det her smadrer bare mit liv..." osv.

Billetter til koncerten i Horsens den 16. juni er i salg og kan skaffes via GAFFA Live

I samme forbindelse har musikmagasinet Rolling Stone samlet nogle af de vildeste videoreaktioner fra fans, se dem nedenfor:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA