x

Video: Clement møder Cobain-instruktør

Video: Clement møder Cobain-instruktør

Forventningerne til Brett Morgens Kurt Cobain-dokumentar, "Montage of Heck", kan næppe være større. Den skulle efter sigende være et af de mest hudløst ærlige portrætter af en rockstjerne nogensinde. I aften optræder Morgen på DR-K og fortæller om filmen, når Clement drager til Sundance Film Festival. Se et klip her forneden.

Dokumentaren følger rock-ikonet, fra han var en helt lille dreng, gennem de svære teenageår, til livet som en hel generations frontfigur som forsanger i grungebandet Nirvana. I filmen vil der være videoer fra alt fra Cobains to års fødselsdag til intime stunder med Courtney Love og datteren Frances Bean.

Familie, venner og musikkolleger har bidraget til filmen, ligesom den indeholder et båndet interview med Cobain til musikmagasinet Rolling Stone. Der bliver desuden anvendt animation i dokumentaren, der er instrueret af Brett Morgen med Cobains datter, Francis Bean, som executive producer.

"Montage of Heck" havde premiere på Sundance Film Festival i januar. Inden den bliver vist i amerikansk tv, vil der desuden blive udgivet en bog med stills af animationer fra filmen, sjældne fotografier og andet fra Kurt Cobains personlige arkiv. Instruktøren Brett Morgan lover desuden, at soundtracket til "Montage of Heck" kommer til at indeholde et 12 minutter langt akustisk nummer af Cobain, som aldrig er hørt før.

Filmen bliver vist i en række danske biografer fra 25.-27. april, men du kan fange Morgen med Clement i aften 00.00 på DR-K. Se klippet her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA