x

Willie Nelson åbner egen potkæde

Willie Nelson åbner egen potkæde

Efterhånden 81-årige Willie Nelson er ikke alene en af countrymusikkens største nulevende sangskrivere - han er også stadig ualmindeligt glad for at ryge pot, marijuana, cannabis, eller hvad man nu foretrækker at kalde den euforiserende urt.
 
Nu tager manden bag mesterskiver som "The Reaheaded Stranger" (1975), "Waylon & Willie" (med Waylon Jennings, 1978) og "Across the Borderline" (1993) så konsekvensen af, at flere amerikanske delstater de senere år har valgt at legalisere marijuana.
 
Til netmagasinet The Daily Beast fortæller Nelson således, at han har til hensigt at åbne sin egen kæde af forretninger, som vil forhandle røgproduktet, som stadig er illegalt her i Danmark.
 
Cigaretter er farligere
 
I dag er besiddelse af pot lovligt i Washington, Oregon, Californien og Alaska; samtidig har yderligere 22 delstater iværksat forsøgsordninger med afkriminalisering af stoffet. Det er en udvikling, Nelson har efterlyst i mange år - blandt andet i et interview i 2012, hvor han til The Guardian udtalte:
 
"Det kommer (legaliseringen, red.). Det er det nødt til, for vi har brug for pengene - hvorfor dog give dem til de kriminelle? (...) De fleste er godt klar over, at det ikke er et livsfarligt stof ligesom kokain eller cigaretter. Cigaretter tog livet af min mor, min far, halvdelen af min familie - fortæl mig ikke om sundhed, når vi taler legalisering, for det er ikke farligt rent sundhedsmæssigt. Jeg tager rigeligt for mig, og jeg er stadig sund. Havde jeg fortsat med alkohol, ville jeg være død, i fængsel eller noget lignende i dag."
 
Den gamle musiklegendes nye forretningseventyr kommer til at hedde "Willie's Reserve" og forventes ifølge en talsmand iværksat i løbet af det kommende års tid.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA