x

Seasick Steve tager på dansk miniturné

Seasick Steve tager på dansk miniturné

Steven World, kendt under kunstnernavnet Seasick Steve, lægger i efteråret vejen forbi Danmark, hvor han giver tre koncerter i henholdsvis Odense, Aalborg og København.

Seasick er i dag bosat i Norge, men har inden sit indtog i det norske levet mange år som vagabond i både USA og Europa. Manden havde derfor i den grad oplevet bluesen på egen krop, inden han i 2006 udgav debut- og soloalbummet "Doghouse Music".

Amerikaneren er især kendt for at bruge ekstremt rustikke instrumenter, der er lige så rustikke, som de har været i hans tid som vagabond: kvæstede guitarer og en rytmeboks bestående af en lille trækasse, der er kendt under navnet "Mississipi Drum Machine". Manden er efterhånden godt oppe i 70'erne, men det har altså ingenlunde sat en dæmper på lysten til at komme ud at spille.

Seasick Steve gav sidst koncert på Store Vega i København tilbage i 2013, og her blev det til hele seks stjerner fra GAFFAs anmelder Daniel Pilgaard med overskriften "Autentisk og forrygende".

I januar i år kom det frem, at musikeren giver koncert på dette års Northside Festival – og nu altså også tre koncerter i Danmark til efteråret:

23. september – Posten, Odense

24. september – Studenterhuset, Aalborg

26. september – Amager Bio, København

Find billetter fra 31. marts via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA