x

Muse-sanger producerer Panic! At The Disco

Muse-sanger producerer Panic! At The Disco

Det populære amerikanske emo-band Panic! At The Disco har fået Muse-frontmanden Matt Bellamy til at producere opfølgeren til debuten ”A Fever You Can’t Sweat Out”. Kontakten mellem de to bands opstod efter Panic! At The Discos koncert på sidste års Reading Festival, hvor Bellamy erklærede sig som fan af de unge amerikanere og beklagede, at de havde fået så hård en medfart af det engelske publikum (Panic!-sangeren Brendon Urie blev slået bevidstløs af en flaske kastet af en utilfreds koncertgænger.)

Senere sendte Muses management en mail til amerikanerne, hvori der stod, at Bellamy var interesseret i at give en hånd med på Panic! At The Discos næste album, og nu er det altså endt med, at den engelske sanger og guitarist skal agere producer.

Panic! At The Discos sangskriver og guitarist Ryan Ross fortæller: ”A Fever You Can’t Sweat Out” indeholdt nogle dansable sange, men da vi hørte ”Supermassive Black Hole” (single fra Muses seneste album) tænkte vi: "Det er sådan nogle sange, vi vil lave.” Matt er også en rigtig talentfuld pianist, og det meste af mit klaverarbejde på den kommende plade er inspireret af hans arbejde og teknik. Han har lært mig nye stilarter, og det føles, som om at jeg er ved at forvandle mig til ham.”

Albummet forventes ude senere på året.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA