x

Magtens Korridorer og Østkyst Hustlers indtager Grøn Koncert – sammen

Magtens Korridorer og Østkyst Hustlers indtager Grøn Koncert – sammen

To af Danmarks store navne inden for henholdsvis rock og rap indtager Grøn Koncert – på samme tid. Magtens Korridorer og Østkyst Hustlers vil nemlig optræde sammen med hinanden på dette års udgave af festivalen.

For tredje uge i træk kan sløret løftes for et eksklusivt musikalsk møde, som vil finde sted på Grøn Koncert 2015. Først gjaldt det Tina Dickow med Søren Huss. I sidste uge blev Turboweekend & Oh Land offentliggjort. Og nu gælder det så to af Danmarks store navne inden for henholdsvis rock og rap: Magtens Korridorer & Østkyst Hustlers.

Magtens Korridorer har siden midt-90'erne skabt en række af dansksprogede nyklassikere inden for rocken med sange som "Lorteparforhold", "Pandora" og "Milan Allé", og sidste år udkom deres sjette album, "Før alting bliver nat", igen til fine anmeldelser.

Østkyst Hustlers har med MC Einar-veteranen Nikolaj Peyk som primære pennefører og Jazzy H og Bossy Bo ved mikrofonerne ligeledes sat et stort aftryk på den dansksprogede musikhistorie. I 1995 udgav de "Verdens længste rap", et 70 minutter langt konceptalbum, som blev fulgt op året efter af "Fuld af løgn", der rummer rap-evergreens som "Hustlerstil" og ikke mindst "Han får for lidt".

Musikalske åndsfæller på en mission

Invitationen til at optræde sammen kom fra Magtens Korridorer, og responsen fra hustlerne var entydigt positiv:

"Vi var meget ydmyge og taknemmelige – sådan er vi jo," fortæller Peyk og fortsætter: "Jeg kan ikke forestille mig andet, end at det bliver vildt fedt. Vi har jo en energi tilfælles, og det tror jeg gør, at det kommer til at blive skideskægt."

Johan Olsen, Magtens Korridorers forsanger, supplerer:

"Jeg synes også, vi har det tilfælles, at vi selvfølgelig har meget humor i det, vi laver – men at det samtidig ikke gør noget, at der også er noget poesi og nogle billeder med."

Begge bands er glade for at spille på en festival, der støtter en god sag, sådan som Grøn Koncert gør det for folk med muskelsvind:

"Det føles lidt som om, man er på en mission," forklarer Olsen, og Peyk tilføjer:

"Og jo bedre smag, man har i munden, des sjovere er det også at være der."

Det mangfoldige møde

Grøn Koncert er efter eget udsagn centrum for det mangfoldige møde. Det brede musikpublikum får unikke koncertoplevelser med gæsteoptrædener, mash-ups og musikalske møder, som kun kan opleves på Grøn Koncert.

Samtidig skaber Grøn Koncert også det mangfoldige møde mellem venner, frivillige og gæster. På tværs af alder, uddannelse, kultur og ikke mindst handicap. Et møde, der således sætter fokus på forskellighed og gensidig respekt.

Grøn koncert folder sig ud følgende dage:

16/7: Kolding
17/7: Randers
18/7: Aarhus
19/7: Aalborg
23/7: Esbjerg
24/7: Odense
25/7: Næstved
26/7: København

Find billetter via GAFFA Live

"Giv Mig En Dag" af Magtens Korridorer:

 

"Hustlerstil" af Østkyst Hustlers


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA