x

Fire bands skal med Dizzy Mizz Lizzy på tour

Fire bands skal med Dizzy Mizz Lizzy på tour

Dizzy Mizz Lizzy blev udnævnt som Tak Rocks nye ambassadører og overtager dermed stafetten fra D-A-D til blandt andet at finde opvarmningsbands til sig selv.

Mere end 1.300 bands tilmeldte sig Tak Rock, men kun fire er blevet udvalgt efter Dizzy Mizz Lizzys gennemlytning.

De udvalgte bands er: H.E.R.O (København), Electric Elephants (København), Black Book Lodge (København) og The Boy That Got Away (Aarhus) - og de kommer alle til at spille flere koncerter sammen med Dizzy Mizz Lizzy. 

"I stedet for at have forskellige bands med hver gang, har vi valgt virkelig at fokusere på fire bands, for at give dem den bedst tænkelige oplevelse. Det har bestemt ikke været nogen nem opgave, men med de fire bands, vi har valgt, er vi sikre på, at vi har ramt rigtigt. Det er bands, som vi alle tre er vilde med, og som vi glæder os til at opleve selv. Vi er sikre på, at mange af vores egne fans vil synes godt om de fire udvalgte bands også, og derfor fortjener de at komme ud og spille for en masse musikglade mennesker"siger Tim Christensen fra Dizzy Mizz Lizzy. 

Det kan være en voldsom oplevelse at skulle optræde for tusindevis mennesker, hvis man aldrig har prøvet det før. Der er ikke noget at sige til, at de udvalgte bands er spændte. Aarhusianske The Boy That Got Away siger: "Det er simpelthen så sindssygt vildt - vi er opdraget af Dizzy, og det har altid været vores største drøm at spille support for dem - vi mangler ord". 

Rigtig mange danskere kender Dizzy Mizz Lizzys store hits eksempelvis "Waterline" og "Silverflame", og eftersom en hel generation er vokset op med bandet er trioen meget mere end musik. Noget de fire udvalgte bands er enige om: "Det er en drengedrøm at spille med barndomsheltene fra Dizzy.... Nu skal vi edermame spille fedt!", siger H.E.R.O., men Electric Elephants tilføjer: "Vi er enormt tændte og dybt beærede over at skulle supporte Dizzy Mizz Lizzy på deres tour, og har nu solgt vore egne DML-billetter, som vi selv købte til koncerten". 

Første koncert er den 10. april på Tobakken i Esbjerg. Hvis du ikke allerede har en billet, er der desværre ikke noget at gøre, for alle 10 koncerter er udsolgt. Hele touren blev udsolgt på få timer. 

Her kan du se, hvem der spiller hvor:

Tobakken, ESBJERG 10.,11.,12 april
Black Book Lodge

T.Hansen Arena, FREDERICIA 17. april
The Boy That Got Away

Panteren, VORDINGBORG 18. april
The Boy That Got Away

NRGi Arena, AARHUS 24. & 25. april
Black Book Lodge
H.E.R.O.

Aalborg Kongres og Kulturcenter, AALBORG 30. april
Electric Elephants
The Boy That Got Away

Arena Fyn, ODENSE 1. maj
Electric Elephants
The Boy That Got Away

Forum, KØBENHAVN 2. maj
Electric Elephants
H.E.R.O.

Hør Black Book Lodge's "The Call" her: 

Hør H.E.R.O.s "Superpowers" her: 
 

Du kan høre Electric Elephant her: http://royalbeer.dk/bands/electric-elephants

Du kan høre The Boy That Got Away her: http://royalbeer.dk/bands/the-boy-that-got-away

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA