x

Justin Bieber arbejder på nyt album – med Kanye West og Rick Rubin

Justin Bieber arbejder på nyt album – med Kanye West og Rick Rubin

Den unge canadier Justin Bieber udtalter til USA Today, at han arbejder på et nyt album, med ingen ringere end Kanye West og producerstjernen Rick Rubin (Johnny Cash, Red Hot Chili Peppers, Slayer med flere) med på sidelinjen. De to herrer samarbejdede tidligere på Kanye Wests album "Yeezus" fra 2013, der af GAFFA fik 6 stjerner og blev blåstemplet som et mesterværk, så mon ikke Bieber og vi andre har noget godt at se frem til.

Bieber var ellers tæt på at have et nyt album klar, men skrottede det i sidste øjeblik. Med hans egne ord følte han ikke, at albummets materiale afspejlede, hvor han er lige nu i sit liv. I stedet kan hans fans se frem til et mere modent album fra den 21-årige popstjerne. 

Albummet, der endnu hverken har titel eller udgivelsesdato klar, vil ifølge Bieber blive lidt af en overraskelse for de fleste. "Jeg vil ikke sige, at "det er anderledes", for det er det, alle siger. Men det er anderledes, det er en mere voksen version af Justin Bieber, og jeg tror, folk vil blive chokerede", udtaler han i førnævnte interview. Albummet vil have fokus på det at blive voksen og være i kontakt med sig selv. Selv mener skandalemageren Bieber, at han har revurderet sig selv og sit liv og nu er klar til at blive den mand, han gerne vil være.

Sidst, pige-bedåreren udgav album, var i december 2013, hvor GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez gav "Journals" tre stjerner og ros for et mere modent udtryk: "...såfremt knægten ikke gør alvor af førtidspensioneringen, kunne der være gode ting i vente på fremtidige udgivelser fra Biebers hånd, hvis tendensen fortsætter." Om Bieber kan holde kursen mod et mere voksent album, må tiden vise.

På det seneste har den unge mand været igennem satiremøllen i det amerikanske program "Comedy Central Roast", og i den forbindelse kan du læse eller genlæse GAFFAs bud på de kendtes bedste Justin Bieber jokes.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA