x

Se Thomas Buttenschøn med twerkende due i ny video

Se Thomas Buttenschøn med twerkende due i ny video

Thomas Buttenschøn er aktuel med musikvideoen til sangen "Duen", som han har lavet i samarbejde med børnemusikeren Kalle B.

I december udgav Kalle B i samarbejde med Szhirley "Barrøvsindianer" som første single til "Pippelipop 2" – efterfølgeren til "Pippelipop", der udkom i 2013. Udgivelsen indeholdt over 20 forskellige danske kunstnere og producere. Du kan læse GAFFAs anmeldelse af "Pippelipop" her.

Nu er andensinglen "Duen" klar og kan findes på alle streamingtjenester. Nedenfor kan du se en musikvideo filmet i Kalle B's hjemby Aarhus, hvor han og Buttenschøn går rundt i duekostumer, og den ene due twerker også lidt. 

"Duen" er, som altid, et Kalle B-nummer featuring en artist, og valget faldt denne gang på en af Danmarks mest folkekære og humoristiske sangere, nemlig Thomas Buttenschøn. Sangeren behøvede ikke at tænke længe, før han sagde ja til at være med på tracket. 

"Duen" handler om en af de, måske, mest udskældte fugle i verden, der på denne sang endelig får en lille succeshistorie.

"Duen" er som nævnt anden single fra den kommende stjernespækkede børneplade, der udkommer i maj. På pladen kan man blandt andre høre Szhirley, Peter Belli, Julie Maria, Thomas Buttenschøn, Morten Remar, Mike Andersen, Frederik Vedersø (The Eclectic Moniker/The White Album), Lydmor, Ashibah, og mange andre. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA