x

Stine Bramsen er ude med debut-ep nu

Stine Bramsen er ude med debut-ep nu

Stine Bramsen har netop udgivet sin selvbetitlede debut-ep, der samler op på hendes fire succesfulde singleudspil og indeholder to nye sange.

Rollen som stadig relativt nybagt mor afholder ikke Stine Bramsen fra at rejse land og rige rundt på tour, og den sympatiske sangerinde har ikke problemer med at trække folk til spillestederne. Nu skulle det imidlertid blive lettere for publikum at synge med til koncerterne, for i denne måned er ude med sig debut-ep, der samler de fire singler Prototypical, Move Forward, The Day You Leave Me og den nye Karma Town. På ep'en finder man også de to nye sange Not What I Came For, der tager udgangspunkt i tiden i Alphabeat og Fall Apart. Om de to nye sange fortæller Stine:

– Not What I Came For er skrevet om vores London-eventyr i Alphabeat. Det var jo et fantastisk eventyr med masser af vilde oplevelser, men det var også sindssygt hårdt, fordi det hele gik meget stærkt. Lige pludselig kunne man sidde i en bil på vej til et eller andet talkshow, man ikke anede eksisterede og egentlig var i tvivl om, om man ville deltage i. Så kunne man sidde der og smile og sige: "Vi er Alphabeat, og vi elsker at feste", selvom man måske egentlig havde en rigtig dårlig dag. Og der var aldrig rigtig tid til at diskutere, om det var noget, vi skulle gøre eller ej, det føltes som at være sådan en dukke, der bare følger med. Det føltes ikke rigtigt, og det var bestemt ikke det, jeg var kommet for, og den følelse, tror jeg mange kan relatere til. Sangen er ballade-agtig og skrevet sammen med Nikolaj Rasted. Det er en af de første sange, vi skrev sammen.

 

Færdig plade

Falling Apart er også skrevet med Nikolaj, og den har lidt en hiphop-agtig vibe, krydret med beskidte trommer og jazzet vokal. Sangen handler om at være i et forhold, og så have fornemmelsen af, at der venter en diskussion lige rundt om hjørnet. Den der afventende position, du ved. Det er et vildt fedt nummer at spille live, og den er ikke så hård, så den kan nærmest føles som lidt en pusterum ved koncerterne, fortæller Stine, som kan takke sin mor og mand for, at det er så nemt at være turnerende kunstner med baby på armen.

– De hjælper rigtig meget, og så er min søn heldigvis meget mild og nem, haha!

Senere på året udkommer Stine Bramsens debut-album, men det er endnu for tidligt at sætte en horisont på.

– Det eneste jeg kan sige er, at vi håber på at kunne udgive den efter sommer og inden jul. Vi har egentlig alle sangene – flere end rigeligt, faktisk – men nu var bare ikke det rigtige tidspunkt at udgive dem på.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA