x

De sjoveste musik-aprilsnarre 2015

De sjoveste musik-aprilsnarre 2015

I går var det 1. april, og traditionen tro var alle ude på at narre alle. Her på GAFFA forsøgte vi at binde jer på ærmet, at Kanye West langede ud efter Roskilde Festival, fordi de havde booket Paul McCartney og ikke Beyoncé til årets festival. Andre steder i musikbranchen gik det også ned. Lad os se nærmere på nogle af de sjoveste aprilsnarre.

GAFFA Sverige narrede en masse af vores nordiske naboer med udmeldingen om, at Kent simpelthen havde købt Spotify. Det svenske rockband betalte 7,47 millarder dollars for streamingtjenesten, og så må man da konkludere, at de da må have solgt forbavsende mange album for at få sparet op til den investering. 

Bloggen It's All Indie kunne fortælle, at The xx (billedet) var blevet sagsøgt af et pornofirma på grund af deres navn og således tvunget til at skifte. Fremover skulle de hedde The YY for ikke at forvirre det lysne/lystige voksne publikum. 

Tool skulle selvfølgelig også være sjove - selvom alle deres fans må have været lidt lange i skægget, for nu har de alligevel ventet længe på et nyt album fra metallegenderne. Deres joke kørte selvfølgelig på, at noget nyt musik var blevet lækket. "Vi kan ikke anbefale nogen at lytte til dette," skrev de fra deres Facebookprofil og fik således adskillige fans til at klikke på livet løs. 

Kim Kardashian skulle angiveligt også være klar med et album, "K", ude den 5. maj. Medvirkende skulle være blandt andre Sir Paul McCartney, Iggy Azalea, Charli XCX, Jay Z, Beyoncé, Sam Smith og selvfølgelig Kanye West samt ... Björk. På albummet ville der være kommende hits som: "All Day II", "Special K", "That Ass (feat. Paul McCartney)", "Family Portrait (feat. North West)" og "Family Business II (feat. Jay Z, Beyonce, Kanye / Prod. Björk)".Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA