x

Guide: Hør ugens bedste sange

Guide: Hør ugens bedste sange

I sidste uge viste sneen sit kuldefremkaldende ansigt, men i denne uge skinner solen atter, så vi for alvor kan glæde os over påsken. GAFFA har vanen tro samlet ugens bedste sange, og de udgør et fint lille soundtrack, hvad enten du hygger derhjemme med de nærmeste eller gør dig klar til at indtage de bonede gulve efter adskillige påskebryg.

Death Cab For Cutie er atter tilbage med nyt. "No Room In Frame" stammer fra "Kintsugi", der udkom den 30. marts. Til trods for opbrud i rækkerne er det et stærkt udspil, som GAFFAs Kristian Bach Petersen da også konkluderer i sin fem stjerners anmeldelse under overskriften: "Stærk i modgang og topform trods (op)brud." Han ser således frem til gruppens optræden på NorthSide til sommer.

Når vi nu taler om opbrud, er der så noget som en skilsmisse, der kan få den kreative åre til at bløde rødt? Allison Moorer endte således sit ægteskab med den alternative country-sværvægter Steve Earle og kom ud på den anden side med et nyt album, hvor følelserne får frit løb. "Allison Moorer har både fightervilje og en god portion musikalsk selvtillid på et album, der er mere rock end country," skriver GAFFAs Finn P. Madsen i sin fire stjerners anmeldelse.

Muse rører også på sig med singlen "Dead Inside", som er anden lydbid fra den kommende "Drones". Med en lyrik, der er 16-årige efterskoleelever værdige, jammer Matt Bellamy & co. sig videre med deres futuristiske guitarlarm, indtil de rammer Roskilde senere i år.  

Om du er til indie, countryrock eller moderne rock, kan du med ro lytte til ugens bedste sange i WiMP eller Spotify her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA