x

Billede: Madonna i nøgenstrid med Instagram

Billede: Madonna i nøgenstrid med Instagram

Madonna er den seneste i en længere række af berømte personligheder, der reagerer mod reglerne for nøgenhed på Instagram og andre sociale medier. Det skriver NME. Se billede her forneden.

I torsdags (den 2. april) postede Madonna et ældre billede, hvor det meste af hendes højre bryst var til frit skue. Billedet blev fjernet af Instagram på baggrund af, at det stred imod reglerne for nøgenhed på siden.

Det fik dog ikke Madonna ned med nakken. Hun vendte tilbage med et nyt billede, som du kan se her forneden, hvor hun står nøgen og læner sig op ad en sten, mens en sort streg dækker hendes bryst. Den medfølgende tekst til billedet lyder i oversat form: "Hvorfor er det okay at vise røv, men ikke bryster? Drukner i de sociale mediers hykleri."

Instagrams holdning til nøgenhed og kvindekroppen er kommet under øget fokus i de senere måneder, hvor berømtheder som modellen Cara Delevigne, sangerinden Miley Cyrus og skuespillerinden Scout Willis har stået i front for #freetheniple-kampagnen, som søger at opnå lighed mellem mandlig og kvindelig nøgenhed.

Det er selvfølgelig ikke noget nyt for Madonna at optræde letpåklædt eller helt nøgen, og man kunne da også være kynisk og overveje om hendes pludselige engagement i sagen skyldes svigtende pladesalg for hendes seneste udspil, "Rebel Heart", der udkom i marts. GAFFAs musikanmelder Michael José Gonzalez kvitterede med tre stjerner under overskriften: "Hele Rebel Heart-pakken er en småkedelig rodebutik."

Se Madonna i "Instagram-godkendt" form her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA