x

Frank Ocean annoncerer nyt album

Frank Ocean annoncerer nyt album

Den længeventede opfølger til Frank Oceans "Channel Orange" er tilsyneladende på vej. På sin egen hjemmeside har Ocean nemlig delt et billede med ordene "Jeg har to udgaver. Jeg har tooooo udgaver" samt tre hashtags: "#ISSUE1 #JULY2015 #BOYSDONTCRY".

De nyeste oplysninger fra mediet Billboard siger dog, at det endnu ikke er bekræftet, at albummet får titlen "Boys Don't Cry", men at det til gengæld er bekræftet, at der faktisk kommer et album i juli OG et magasin fra Frank Ocean. 

Pitchfork skriver, at det nye album blandt andet bliver lavet i samarbejde med Hit-Boy ("Niggas in Paris", Drake, Nicki Minaj), Rodney Jerkins (Whitney Houston, Michael Jackson, Destiny's Child), Happy Perez, Charlie Gambetta og Kevin Ristro.

Da debutalbummet "Channel Orange" kom på gaden tilbage i 2012, fik albummet hele seks stjerner af GAFFAs anmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr. Hun skrev blandt andet: "Ocean kunne godt gå hen og blive den nye generations D'Angelo. Sådan en allround soul-artist, der tør gøre noget nyt med musikken, tør gå nye veje med både form og indhold, og får lov, fordi det er så veludført og overbevisende. Ocean syner fuldstændig vidunderligt, og inderligheden er lige i skabet. Ikke for meget, ikke for lidt. Og det gælder både vokal, musik og tekster. Det hele er afmålt og tilpasset."

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA