x

Vandt du MTV's Headbangers Ball?

Vandt du MTV's Headbangers Ball?

Hvem husker ikke de go'e gamle dage, hvor man sad oppe søndag nat for at se Vanessa Warwick spille Paradise Lost og Megadeth-videoer, mens ens forældre så hovedrystende til. Det var i de glade dage, hvor MTV blandt meget andet var kendt for metalprogrammet MTV Headbangers Ball.

Dette legendariske program genopstår her til foråret på MTV Danmark, og for at skyde programmet i gang arrangerer MTV Danmark og 3rd Tsunami Agency det helt store MTV Headbangers Ball-show på Store Vega 31. marts. Her bliver de nærmere detaljer om det danske program og den endnu unavngivne danske vært afsløret.

Og naturligvis kan du opleve masser af metalmusik live denne aften. Nemlig danske Volbeat, der for tiden rider på en bølge af succes med deres originale blanding af metal og 50’er- og 60’er-rock’n’roll, som det blandt andet kan høres på deres nyligt udsendte og meget populære andet album ”Rock The Rebel / Metal The Devil”. Volbeat får selskab af grind metal-bandet Suffocation (US) og thrash/punk-bandet Gang Green (US). Og så er der en ekstra bonus for de folk, der rent faktisk kan huske det oprindelige Headbangers Ball i form af en koncert med det gendannede danske thrash-band Invocator.

Vi havde fået et sæt af to billetter til showet, som du kunne være heldig at vinde her. Og der er faktisk udsolgt, så det er noget af en præmie at løbe af med! Vi havde også trøstpræmier i form af fede Headbanger’s Ball-T-shirts. Alt, du skulle gøre for at deltage, er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmå. Og svaret er: 1

Og så er der kun én ting at sige, med Manowars klassiker ”Metal Warriors”:

"Got To Make It Louder All Men Play On Ten
If You’re Not Into Metal You Are Not My Friend"

De heldige vindere, der modtager præmierne med posten en af de allernærmeste dage, er som følger. Tillykke!

Vinder af to billetter til Headbangers Ball:
Tim Jensen
4200 Slagelse

vinder af T-shirts:
Sidsel Uhd Jepsen
2400 København NV

Alexander Grassov
4684 Holmegaard

Morten Bjerregaard
2770 kastrup

Jeanne Hansen
2635 Ishøj

Johnni Pedersen
4070 Kirke Hyllinge

MTV Headbangers Balls hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA