x

Oh Land har meldt sin ankomst til Odense Havnekulturfestival

Oh Land har meldt sin ankomst til Odense Havnekulturfestival

Den kommende udgave af Odense Havnekulturfestival vil blive afholdt fra d. 29.-31. maj og byder på koncerter med blandt andre Mike Sheridan og Niels Skousen.

Nu kan kulturfestivalen også annoncere, at Oh Land kigger forbi: "Det er så glædeligt, at vi kan annoncere Oh Land som et af årets hovednavne. Som kunstner er hun utrolig interessant, og jeg er sikker på, at hun vil give et fantastisk show for os alle sammen på festivalens åbningsaften, hvor vi inden har fejret både åbningen af Byens Bro og vores eget tiårs jubilæum", siger festivalkoordinator Maria Friis.

Oh Land skal spille om fredagen, mens Mike Sheridan gæster festivalens Kulturteknologihal om lørdagen. Kulturteknologihallen har i flere år været en af festivalens hovedattraktioner. I år er hallens tema Carl Nielsen, i anledningen af komponistens 150 års fødselsdag. "Det er virkelig et imponerende program, der er sat for Kulturteknologihallen. Lørdag aften krydres indholdet i hallen med et remix udført af Mike Sheridan. Det bliver klart et højdepunkt for både festivalen og for Kulturteknologihallen", siger Maria Friis.

Om søndagen rundes festivalen af på Havnepladsen med en koncert af Niels Skousen. Han lægger vejen forbi festivalen i forbindelse med sin forårsturne "Smil eller dø". 

Lørdagens hovednavn på Havnepladsen er endnu ikke annonceret. Lørdagens hovednavn bliver sponsoreret af Tinderbox. 

Odense Havnekulturfestival arrangeres for at skabe fokus omkring udviklingen på Odense Havn. Samtidig gives der plads til kunstnere og andre kreative, der kommer og viser deres færdigheder frem i den sidste weekend i maj. Det endelige program for festivalens aktiviteter vil være klar i løbet af få uger.

Der er fri entré på festivalen, og alle aktiviteter er gratis


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA