x

Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!


Kærlighedstømmermænd i Koncerhuset
Den voksne discofest Love Hangover er tilbage. Efter to fester i kælderkryptklubben Klosteret rykker Love Hangover ud i Koncerthuset, men det er stadig underjordiske sager: Studie 2, 3 og 4 omdannes til hvert deres discotempel dedikeret til hver deres undergenre: I studie 4 bliver der spillet undergrundsdisco fra sidste halvdel af 70'erne. Studie 2 tager sig af den mere storladne og polerede discolyd fra homoscenen på newyorkerklubben Paradise Garage. Og i studie 3 kan man hengive sig til house og den opdaterede discolyd fra sidste del af 80erne.

Der er masser af erfaring bag dj-pultene, bl.a. Kong, Soulshaker, Karsten Loud, Allan Green, Christian d'Or, Jean Von Baden, Klaus Boss, Daniel Savi samt 2000F & JG fra Fyraftensdisco. De spiller selvfølgelig alle sammen udelukkende vinyler. Og hvis du vil varmes grundigt op, kan du indlede festivitasen med at se filmen "54: Director's Cut" i Koncertsalen (en billet til både film og fest koster 220 kr.). Læs meget mere her på facebook

Hvad: Love Hangover - Studio 54 Night – Cph Pix
Hvor: Koncerthuset, Ørestads Boulevard 13, Kbh. S.
Hvornår: Lørdag 11. april kl. 23 til 05
Hvordan: 100 kr. på billetlugen og i døren.


Strøm offentliggør navne fra programmet
Den elektroniske augustfestival Strøm er klar til at offentliggøre de første navne til årets festival, og det fejres med en torsdagsfest på Jolene. Bag dj-pulten står et bredt udvalg af Strømfolk, og der vil blive vendt plader med musikere, der er med på dette års festival – så lyt godt efter.

Hvad: Strøm 2015 Program Kick Off
Hvor: Jolene, Flæsketorvet 81, Kbh. V.
Hvornår: Torsdag 9. april fra kl. 22
Hvordan: Facebook-link


Kammerat inviterer til langsom kinddans
House- og technoklubben med det venlige navn Kammerat (billedet) er tilbage på Bakken i Kødbyen denne lørdag med besøg fra den hamborgske DJ-trio Sutsche, der specialiserer sig i at spille electro-, house- og hiphopvinyler i langsomt tempo. Altså, bogstaveligt talt: Vinyler, der egentlig burde spilles på 45rpm, spinner de i stedet på 33 rpm, hvilket selvsagt giver en interessant, hypnotisk og nogle gange lidt småsumpet lyd, der passer sig godt på tyske raverklubber som ://about:blank, hvor festen aldrig stopper. Najaaraq Vestbirk aka Courtesy er vært, og hun varmer dansegulvet op i et b2b-sæt sammen med Doctor Mama Snake fra Apeiron Crew. Og det er ganske gratis.

Hvad: Kammerat præsenterer Sutsche
Hvor: Bakken, Flæsketorvet 17-19
Hvornår: Lørdag 11. april kl. 21 til 05
Hvordan: Facebook-link


Tonstung bas for fjerde gang
Bassen er tilbage i Aarhus lørdag, hvor entusiasterne fra 8Ton dukker op igen med fest nummer 4 i rækken. Sidst de holdt fest var i januar med britiske J. Robinson på programmet. Og denne lørdag? Well, endnu engang er det så undergrund, at der ikke er skrevet lineup på endnu, men hold øje her.  Der bliver selvfølgelig spillet dubstep og drum'n'bass som vanligt.

Hvad: 8Ton #004 – We Nah Dead
Hvor: B-Huset, Godsbanen, Aarhus
Hvornår: Lørdag fra kl. 22
Hvordan: Facebook-link


Kulturshot fylder to
"Vi har sjældent glædet os SÅ meget til en af vores egne fester" lyder det fra Kulturshot, der fejrer deres to års fødselsdag fredag med bookningen af tyske Oliver Schories, der spiller et live-sæt. Ud over Oliver Schories spiller Thunö&Juul, Umloud, SnL, Barbès og Fremond, og arrangørerne lover desuden, at der kommer deco-hold fra London og Sverige, som vil forvandle KB18 til noget, vi aldrig har set før. Og der bliver god tid til at nyde det: Festen fortsætter til klokken 10.

Hvad: Kulturshot med Oliver Schories
Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V.
Hvornår: Fredag 10. april kl. 23.45-10
Hvordan: Facebooklink


Fulde kreative
Fredag skal de kreative være fulde i Aarhus igen, når Culture Works inviterer til endnu en omgnag Drunk Creatives i Kedlen Showroom, denne gang med en booklaunch af Startup Guide Aarhus. Der er gratis bøger til de første 25 (dørene åbner klokken 16), og der er masser af kolde Ceres-øl til at booste den kreative vibe, mad til at holde den gående og overraskelser til at holde folk på tæerne. Festen fortsætter til midnat.

Hvad: Drunk Creatives + Startup Guide Aarhus Book Launch
Hvor: Kedlen Showroom, Ceres Allé 1, Aarhus C.
Hvornår: Fredag 10. april kl. 16 til 24
Hvordan: Facebook-link


Udvidet hjerteslag
Web-radioen Heartbeats.dk har launchet et nyt online-univers og inviterer til fest fredag kl. 21 på Bar O for at fejre det. Der er gratis Tuborg kl. 21, og Peter Visti vender vinyler.

Hvad: Heartbeats Launch Party
Hvor: Bar O, Pilestræde 12, Kbh. K.
Hvornår: Fredag fra kl. 21
Hvordan: Facebook-link


Har du verdens bedste fest, der skal med på listen? Skriv til [email protected]


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA