x

Nye navne til Spot Festival

Nye navne til Spot Festival

Nu er der ikke længe til, at Spot Festival afvikles i Aarhus, og derfor har folkene bag festivalen taget bladet fra munden og annoncerer nye navne til programmet. 

Unikt liveshow med Hessismore

Den transatlantiske syv-mandsensemble, Hessismore, præsenterer et unikt liveshow, hvor publikum bliver sendt ud på en visuel rejse med en række visuelle installationer, der bliver filmet og transmitteret live fra de omkringliggende lokaler.

Showet er skabt af kunstnere som Henrik Vibskov, FOS, Nikolaj Spangaa, NR 2154, forfatter Rikke Hedeager Matthiesen og instruktøren Tue Biering og vil åbne for en parallelhistorie, der klinger med Hessismores musikalske univers, som ligger i grænselandet mellem elektronisk dansemusik, afro, krautrock og jazz.

Koncerten præsenteres i samarbejde med Eventministeriet og Det Kongelige Teater.

Lyt til nummeret "Bearsong": 

HeadQuarters præsenterer det nyeste  

HeadQuarters giver året rundt plads til noget af det allernyeste fra den lokale og nationale musikscene. Om lørdagen vil de åbne dørene op og præsentere et program med det bedste fra den danske grobund, hvor gæsterne kan opleve: 

The Radar Post
You Work For Me Now
The Migrant (billedet)
Sound Of Shiva
The Chairman
Johann

Esben Valløe præsenterer soloprojekt

Esben Valløe har forladt Reptile Youth for at søge nye græsgange. Dette er blevet til soloprojektet Antonio Gram:

"Teksterne handler om livets op- og nedture, om at være mig og de folk, jeg har samarbejdet med. Jeg har skrevet de fleste tekster, men der er også tekster fra en digter og en rapper. Lyrikken bliver sammensat med elektronisk musik inspireret af tysk techno og mellemøstlige lyde.", fortæller Esben Valløe til Noisey.

Antonio Gram spiller sin første koncert på Spot Festival, men i mellemtiden kan man jo lytte til hans første single "Demons", der er skabt i samarbejde med ELOQ og Emma Sehsted:

Undergrundstroubadoren fra Aalborg

Sigurvin Sigurdsson er Ållerens helt egen undergrundstroubador, og sammen med sin musiktrup samler han det støvede bodegafolk sammen. Han har på kort tid skabt et navn og har blandt andet spillet med Lindsay Katt, Andrew Jackson Jihad, Stephen Steinbrink, Tim Kasher og det danske rockband The Blue Van.

Kom i feststemning med nummeret "Blue, White and Green": 

 

Spot Festival afvikles i Aarhus fra den 30. april til og med den 3. maj.

Mere info kan findes på spotfestival.dk og på deres facebookside

Billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA