x

Spil dansk-dag i dag

Spil dansk-dag i dag

Hvis du lukker op for din radio i dag eller begiver dig ud for at høre livemusik, er der store chancer for at høre spændende dansk musik. I dag fejrer de danske sangskrivere og komponisters organisation KODA sin 75-års fødselsdag, og det markeres med den såkaldte "Spil dansk-dag".

Både DR’s P3 og P4 vil 30. november udelukkende spille danskproduceret musik, og det samme gælder en lang række lokalradioer.

I dag vil der desuden på en lang række spillesteder, musikskoler, undervisningsinstitutioner og scener blive spillet musik skrevet af danske sangskrivere og komponister.

Blandt arrangementerne, der spreder sig over både rock, jazz og klassisk, kan nævnes "Gentofte spiller dansk"-koncerten i den svenske villa i Bernstorffparken. Medvirkende er bl.a. Sanne Salomonsen (billedet), Bo Stief, Bobo Moreno, Palle Mikkelborg, Helen Davies Mikkelborg og Poul Halberg.

KODA har udsendt en landsdækkende gratisavis om "Spil dansk-dagen", som du kan finde i pladeforretninger og på spillesteder. Du kan også finde mere information på www.spildansk.dk.

Spil dansk-dagens hjemmeside

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA