x

Har Google ikke svaret, så har Drake måske...

Har Google ikke svaret, så har Drake måske...

Hvis du ofte har længtes efter en nemmere måde at finde alverdens oplysninger om Drake, er dagen endelig kommet, hvor det hele er samlet på et sted. LMDrakeTFY – forkortelse af Let Me Drake That For You – har det seneste døgn set dagens lys, med californiske Tyler Smith som initiativtager og skaber.

Søgemaskinen er udstyret med lydeffekter, Drake-citater osv., osv., så et hurtigt besøg er i sig selv en oplevelse, og grænserne for, hvilke nøgleord der kan søges på, vil ingen ende tage. Søger du for eksempel efter "dolphin" fremkommer en række billeder af Drake ridende på en delfin på en ferie i Den Dominikanske Republik. Forsøger du dig med "Winnie The Pooh", finder du ud af, at den nuttede bamsebjørn faktisk inspirerede Drakes andet album "Take Care".

Der er altså rigeligt med muligheder med Let Me Drake That For You, og det stopper heller ikke inden for de nordamerikanske grænser. Søger man på "GAFFA", kan du blandt andet finde samtlige GAFFA-anmeldelser af Drake.

Så slå kreativiteten løs og træd ind i Drake-universet. Det ville nok overraske de fleste, hvor mange tilfælde den canadiske rapper kan relateres til.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA