x

Nine Inch Nails klar med nyt

Nine Inch Nails klar med nyt

Hvis du vil remixe Michael Jackson, skal du gå igennem ild og vand. Hvis du vil remixe Nine Inch Nails, skal du bare gå ind på industrial-bandets hjemmeside. På NIN.com kan fans af gruppen downloade multitrack-filerne til den nye single ”Survivalism” og så ellers remixe den sønder og sammen i GarageBand. Remixene vil siden kunne uploades på en endnu ikke offentliggjort hjemmeside.

Samtidig tjener ”Survivalism” som førstesingle for ”Year Zero”, opfølgeren til 2005’s ”With Teeth”. Albummet er sat til at udkomme 17. april på Nothing og samtlige numre vil blive gjort tilgængelige for remix-ivrige fans, oplyser den ubestridte Nine Inch Nails-frontmand Trent Reznor.

Reznor har netop nu travlt med den Europa- og Asien-turné, der også bringer ham til Danmark – nærmere bestemt den 6. april i Vega. Den nu udsolgte koncert giver de heldige med billetter mulighed for et smuglyt til sangene på ”Year Zero”, men en computer med internet-adgang kan også gøre det. Således er der netop lagt fire sange fra det kommende album op på Nine Inch Nails’ MySpace-side, ligesom videoen til ”Survivalism” kan ses på NIN.com.

Nine Inch Nails på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA