x

Tony Iommi: Jeg har det fint

Tony Iommi: Jeg har det fint

Black Sabbath aflyste for nylig en afskedskoncert, som skulle finde sted i Tokyo den 22. november 2015, som en del af Ozzfest, og med det samme begyndte konspirationerne om årsagen bag aflysningen, som hurtigt udviklede sig til et rygte om guitarist Tony Iommis helbred.

Tony Iommi fik tilbage i 2012 konstateret lymfekræft og påbegyndte i den forbindelse behandling i januar 2013. Det blev forventet, at guitaristen skulle færdiggøre sin behandling hen over 2014, men med en sådan historie skabes panikken hurtigt blandt fans, når uventede aflysninger finder sted.

Tony Iommi kommenterede i går (9. april) rygterne via sin Facebook-profil, hvor han udtrykker sin usikkerhed ved, hvordan disse rygter er startet, da han altså har været på ferie. Han tilføjer dog, at frygten ved tilbagevenden af sygdommen aldrig helt forsvinder, men samtidig forsikrer han, at han på nuværende tidspunkt har det fint og afgiver hyppige blodprøver.

I relation til afskedskoncerten i Japan, har der samtidig været tvivl om, hvorvidt der er tale om en definitiv afskedskoncert, eller bare en sidste i Japan. Koncerten er dog blevet erstattet af et Ozzy Osbourne soloshow. Black Sabbaths presseansvarlige har udgivet en meddelelse som fortæller: "på trods af tidligere beretninger, vil Black Sabbath ikke være en del af dette års Ozzfest Japan, men i stedet vil denne inkludere festivalens navngiver, Ozzy Osbourne (med venner)".

Ydermere blev det for nyligt offentliggjort, at originalmedlemmet Bill Ward var blevet inviteret til at optræde med Black Sabbath til deres afskedskoncert. Ward bidrog dog ikke på Black Sabbaths seneste album "13", grundet forskellige uoverensstemmelser.

Black Sabbath nuværende opsætning består ud over Tony Iommi og Ozzy Osbourne af det tredje originale medlem Geezer Butler på bas.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA