x

Copenhagen Psych Fest annoncerer de første navne

Copenhagen Psych Fest annoncerer de første navne

Copenhagen Psych fest løfter sløret for de første navne, der skal spille til årets syrefest, der i år løber af stablen på Huset-KBH den 10.-12. september. Med et program, der tæller over 30 koncerter, kan du komme på psykedelisk rundfart i syre, stoner, kraut - og spacerockens tegn. Udover et bredt musikprogram har festivalen allieret sig med både danske og udenlandske lyskunstnere, der vil sørge for musikkens visuelle rammer. Du kan allerede nu sikre dig early bird-billetter til festivalen.

Det psykedeliske rockorkester, Vibravoid udgav deres debutplade "2001" for femten år siden. Den Düsseldorf-baserede trio har siden cementeret deres kultstatus som en af de mest psykedeliske, musikalske oplevelser syd for grænsen. Overalt i Vibravoids kompositioner trækkes der tråde tilbage til slut-60'ernes gyldne dage, og med et bagkatalog på ikke mindre end ni albums, er der nok materiale at trække på.

Den svenske trio Hills skuer mod en knap så fjern fortid og navne som Amon Düül og Can. Med kaskader af groovy og uendelig krautrock udmærker Hills' seneste udgivelse, "Master Sleeps", sig som en uundgåelig perle for fans af både Wooden Shjips og Circle. Trioen har desuden et album lige på trapperne. 

Danske Causa Sui spiller eksperimenterende rock. Deres seneste udspil, "Euporie Tide" er gruppens ottende plade på 10 år. 

Det danske orkester, De Underjordiske (billedet) spiller dansksproget psychrock, der på kort tid fået sat genren på den musikalske dagsorden herhjemme med sine drømmende og stemningsfyldte psychfolkkompositioner. Gruppen spiller i øvrigt også på årets Roskilde Festival. 

De øvrige navne, som indtil videre er offentliggjort på Copenhagen Psych Fest 2015, er Yuri Gagarin, Deadpan Interference, Morgan Square, Nils Grøndahl og The Mind Flowers.

Du kan sikre dig billetter til festivalen her, men skynd dig, hvis du skal have fingre i det begrænsede antal early bird-billetter. Du kan holde dig løbende orienteret om festivalens nyeste tilføjelser og arrangementer her

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA