x

Festival i den Brune Kødby

Festival i den Brune Kødby

– Vores profil er klar. Vi vil være de første til at præsentere det nye! fastslår Jesper Østergaard Jensen, festivalleder for Vesterbro Festival, der den 15. og 16. juni slår dørene op for ca. 100 koncerter med danske upcoming-bands i den Brune Kødby.

– Vi vil være de første til at præsentere de bands, der først rammer pladebutikkerne og radioerne om et til to år, uddyber festivallederen, der foreløbig har været med til at sende så forskellige navne som Johnny Deluxe (billedet), KNA Connected, Mads Langer, Erwin Thomas, Efterklang, Karsten Pflum og The Alpine godt på vej.

– Det er jo sjældent pladeselskaberne eller radiokanalerne, der opdager et nyt navn. For upcoming-musikken er publikum de bedste talentspejdere og ”a&r's”, og det har vi i fem år faciliteret med Vesterbro Festival, forsætter Jensen, der i år kan se Vesterbro Festival 2007 udfylde hele Kødbyen med syv scener, herunder et særligt område for elektronisk musik. Desuden er årets program suppleret med workshops og debatter, der tilbyder et kig ”bag kulisserne” på musikbranchen.

Bands og solister kan søge om at komme med på Vesterbro Festival frem til og med 2. april. Dette sker ved at indsende materiale til festivalkontoret på adresse: Vesterbro Festival, Staldgade 27, 1699 Kbh. V.

Vesterbro Festival


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA