x

Kwabs aflyser dansk koncert

Kwabs aflyser dansk koncert

Den britiske electro-soul-sanger Kwabs er blevet spået en storslået karriere af musikmedier verden over, og han skulle have givet sin første danske koncert på fredag den 17. april i Pumpehuset, men koncerten er desværre blevet aflyst.

"Det er med stor beklagelse, at jeg grundet uforudsete omstændigheder ikke vil være i stand til at optræde i Pumpehuset fredag den 17. april. Jeg vender tilbage til Danmark for at optræde meget snart, og man kan også opleve mig på Roskilde Festival i juli", skriver Kwabs.

Kwabs har nydt anerkendelse i hele Europa med singlen "Walk". Også herhjemme har han domineret radiofladerne, blandt andet som P3's Uundgåelige. 

Han er blevet inkluderet i BBC's "Sound of 2015" og også GAFFA-guiden har afsat en plads til den store stemme. Du kan læse vores miniportræt i artiklen "De bliver store i 2015" her.

Kwabs udgiver sit debutalbum "Love + War" på gaden den 18. maj og har tidligere i den forbindelse udtalt: "Jeg er så begejstret for endelig at annoncere detaljerne om mit debutalbum. Det føles godt at udgive ny musik efter et fantastisk 2014. Responsen i England og nu internationalt har været overvældende (...) "Perfect Ruin" er en af mine yndlingsnumre på albummet, og ud af alt materialet er det højst sandsynligt den sang, fans har været mest interesserede i at høre i et færdigt miks".

Den 24-årige sanger har blandt andet arbejdet med Sohn og Dave Okumu og har derudover udgivet tre ep'er "Pray For Love", "Wrong Or Right" og "Walk", der alle er blevet modtaget med rosende ord. 

Se videoen til "Walk":

 

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA