x

The Tallest Man On Earth gæster Aarhus

The Tallest Man On Earth gæster Aarhus

Til maj kommer The Tallest Man On Earth med sit fjerde studiealbum "Dark Bird Is Home", hvilket bringer ham ud på en stor verdensturne, der allerede omfatter koncerter på dette års Roskilde Festival og i Store Vega til oktober. Nu udvider svenskeren, der til daglig kendes under det mere borgerlige navn Kristian Matsson, touren så den også indbefatter et visit til VoxHall og Aarhus den 10. oktober.

The Tallest Man On Earths seneste udspil, "There's No Leaving Now", fra 2012 medførte et mindre kommercielt gennembrud for ham, og fans af musikeren har således måtte vente længe på nyt materiale, der så endelig er blevet klar til at turnere med.

Siden The Tallest Man On Earth udgav sin selvbetitlede ep fra 2006, har han med sin folkede musik oplevet støt stigende anerkendelse og opmærksomhed for sine evner som sanger og sangskriver. Matsson er blandt andet blevet sammenlignet med Bob Dylan både i sin måde at synge og skrive tekster på, og han har høstet pæne anmeldelser for sine tidligere besøg på dansk grund. Du kan læse GAFFAs anmeldelse af hans udsolgte koncert i Vega fra 2013 her.

Kom i stemning til sommerens og efterårets koncerter med nyeste single "Sagres" fra det kommende album: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA