x

Sinéad O'Connor til Danmarks Smukkeste Festival

Sinéad O'Connor til Danmarks Smukkeste Festival

På Danmarks Smukkeste Festivals hjemmeside meddeles det, at den irske singer-songwriter Sinéad O'Connor lægger vejen forbi Skanderborg til sommer. Hendes optræden på festivalen kommer således i kølvandet på en forestående albumudgivelse fra sangskriverens hånd, der gives navnet "Theology". Pladen udkommer i juni.

Mange husker nok primært Sinéad O'Connor for kæmpehittet "Nothing Compares to U", der var at finde på albummet "I Do Not Want What I Haven't Got" (1990). Et nummer, som oprindeligt var skrevet af Prince. I 2003 proklamerede sangerinden, at hun ville stoppe sin musikkarriere for at leve et mere normalt liv, men allerede i 2005 vendte hun tilbage med albummet "Throw Down Your Arms".

Udover Sinéad O'Connor kan festivalen afsløre, at Mikael Simpson, Trentemøller og The Broken Beats lægger vejen forbi de grønne omgivelser ved Skanderborg.

Sidste år udkom Mikael Simpsons tredje album, "Stille og Uroligt", der fik en Steppeulv-pris for "Årets Danske Album". Derudover modtog Simpson en Danish Music Award for at være "Årets Danske Sangskriver".

Trentemøller vandt to DMA-priser for henholdsvis at være "Årets Danske Producer" og for at have begået "Årets Danske Electronica Udgivelse", ligesom han modtog en Steppeulv-statuette for at være "Årets Danske Komponist".

The Broken Beats udgav i 2006 deres tredje album, "In The Ruin For The Perfect", der dog var deres første album i Danmark – de to forgængere er kun udkommet i Tyskland. Albummet udløste blandt andet en nominering til den prestigefyldte P3-Pris.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA