x

Efter Drake og Madonna: Her er fire andre chok-kys

Efter Drake og Madonna: Her er fire andre chok-kys

Madonna og Drake delte et noget akavet kys under weekendens Coachella, og selvom klippet af den overraskende episode har gået sin virale bølgegang, er det langtfra første gang, at kunstnere deler mundvand på scenen. Vi har håndplukket en samling kys, der er gået over i historien. 

Madonna, Britney Spears og Christina Aguilera (2003)

Drake er ikke den første, der har fået et trut af Madonna – også Britney Spears og Christina Aguilera har haft læbekontakt med sangerinden under en optræden til MTV Video Music Awards i 2003. Straks derefter kom den overraskende episode på alles læber.

t.A.T.u (2002-2003)

Den russiske duo tiltrak sig opmærksomhed med nummeret "All The Things She Said" i 2002 og ikke mindst, hundredevis af kys. Det var langtfra en enkeltstående begivenhed, at duoen omfavnede hinanden i heftige snave-seancer under deres koncerter. 

Michael Jackson og Lisa Marie Presley (1994)

Tilskuerne til Music Video Awards i 1994 fik lov at betragte et noget akavet øjeblik, da Michael Jackson trådte ind på scenen hånd i hånd med sin daværende hustru, Lisa Marie Presley. Parret stod skoleret på scenekanten, hvor de delte et lettere ulidenskabeligt kys. 

Gustav Winckler og Birthe Wilke (1957)

Det var krasse sager, da Gustav Winckler og Birthe Wilke afsluttede "Skibet skal sejle i nat" med et passioneret og meget langt kys. De havde tydeligvis fat i den lange ende, for nummeret vandt det danske melodi grand prix, og selvom maratonkysset udløste et ramaskrig blandt seerne til det internationale melodi grand prix, placerede nummeret sig alligevel på en fin 3. plads. Sex sælger - også i halvtredserne. I øvrigt var det lange kys ifølge parterne en teknisk fejl – de ventede på et "færdig"-signal fra kulissen, som imidlertid aldrig kom.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA