x

Mumford & Sons klar med live-video

Mumford & Sons klar med live-video

Marcus Mumford og resten af drengene fra Mumford & Sons nyder en stor stjerne hos mange danskere. Derfor er det sikkert glædeligt for mange, at bandets nye album, "Wilder Mind", er lige på trapperne. Som en formentlig sidste opvarmning til fansne er gruppen nu klar med en spritny live-video til deres nyeste single "The Wolf".

I videoen ser vi bandet i et live-setup, hvor deres energiske optræden tydeligt kommer til udtryk. Bemærkelsesværdigt er det dog, at ingen af medlemmerne spiller banjo på nummeret - noget, bandet ellers har haft nærmest som deres signaturmen ifølge britiske NME bliver dette ikke tilfældet på det nye album.Mumford & Sons er kendte for deres syng-med-venlige omkvæd, og denne tendens bliver hurtigt synligt, når de på rad og række synger ind i mikrofonerne til nummeret. Det tyder altså på, at der er mere af samme skuffe i vente, når det nye album snart udkommer, hvilket næppe vil skuffe fans af gruppen.

Mumford & Sons blev dannet i 2007 i London af Marcus Mumford, Ben Lovett, Winston Marshall og Ted Dwane. De har sidenhen opnået voldsom popularitet med deres blanding af folk og rock i en mere klassisk popform. De har tidligere udgivet to studiealbums, der har fået blandede anmeldelser her i GAFFA.

Se den spritnye video til "The Wolf" nedenfor:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA